2017 iPads, straks ook te huur bij Rentfactory

Den Haag, 10 januari 2017 – Bericht 2017 iPads overgenomen van iPhoned Lars Paymans.

Apple heeft concrete plannen om dit jaar drie nieuwe iPads uit te brengen, maar zou nog twijfelen over het exacte formaat van de meest vernieuwende 2017 iPad. Wat zegt dit over de mogelijke releasedatum?

2017 iPad: drie modellen??

Apple-analist Ming-Chi Kuo laat in een nieuw bericht weten wat hij over de nieuwe iPads van Apple weet. Op basis van ingewijden stelt Kuo dat er in de loop van 2017 drie nieuwe tablets uit de keuken van Apple komen: een nieuwe 12.9-inch iPad Pro 2, een goedkopere 9.7-inch iPad Pro en een derde, gloednieuwe iPad. De 9.7-inch iPad zou uitgerust worden met de A9-chip, terwijl de andere twee iPads de nieuwe A10X-chip krijgen. Wederom een aanwijzing dat Apple dit jaar het 9.7-inch model als ‘budget-iPad’ in de markt zet.

Ipads-huren-rentfactory-Den Haag

Vooral deze laatste is interessant, omdat Apple deze iPad een gloednieuw design zou geven. Door de schermranden te schrappen, kan de tablet een groter scherm krijgen, zonder dat het totale formaat van de iPad groeit. Volgens Kuo twijfelt Apple echter nog of deze nieuwe iPad een 10- of 10.5-inch display krijgt. Dit verschil van 0.5-inch is natuurlijk niet enorm, maar het laat wel zien dat Apple nog lang niet klaar is met het ontwikkelen van de iPad. Als de bronnen van Kuo het bij het rechte eind hebben, is de kans klein dat we deze iPad al in het begin van het jaar te zien krijgen.

Hou onze iPad verhuur pagina in de gaten om het actuele huuraanbod te bekijken en te zien wanneer de 2017 iPads beschikbaar zijn.

 

 

Reacties zijn gesloten.