Apple computers huren

Wilt U Apple computers huren?
Al onze deze Apple producten al vanaf 1 dag tot maximaal 3 jaar. Bijvoorbeeld iMac of Macbook en Mac Pro. Verder ook iPhone- en natuurlijk de iPad huren in alle mogelijke uitvoeringen.
Apple computers hurenApple computers huren

Apple computers huren
Daarnaast hebben we de geavanceerde MacPro Quad Core en de MacPro 6-Core
De Apple Mac Pro huren? De Apple Mac Pro wordt standaard geleverd met dual AMD FirePro workstation-class GPU’s, met elk maximaal 6 GB dedicated VRAM en 2048 stream processors, maximaal 264 GB / s geheugen bandbreedte en tot 3,5 teraflops. Dat is zeker genoeg kracht om volledige video resolutie 4K te bewerken. Voor een tijdelijk project kunt u het beste de Apple Mac Pro huren om des investeringen te voorkomen.

Meer informatie over onze Apple producten

Wilt u meer informatie over de types, klik dan door via onderstaande links:

Uiteraard kunt u ook per email contact met ons opnemen of bellen naar 070 – 2629670.

Vandaag nog een offerte voor Apple computers?

Huurperiode van t/m

De MacBook Pro is sneller en krachtiger dan ooit, maar toch aanmerkelijk dunner en lichter. Niet eerder was het display zo helder en kleurrijk. De MacBook Pro is het resultaat van grens­verleggende ideeën. En helemaal klaar voor die van jou.

Het idee achter iMac is onveranderd: een superieure desktopcomputer maken. Een computer met het beste beeldscherm en hoogwaardige processors, grafische voorzieningen en veel opslagcapaciteit – in een ongelooflijk mooie dunne, strakke behuizing. En met de nieuwe 21,5-inch iMac met Retina 4K-display blijven we trouw aan dit uitgangspunt. Net als het revolutionaire 27-inch 5K-model levert het spectaculaire beeldkwaliteit, waardoor het lijkt alsof alles om je heen verdwijnt. Met deze nieuwe iMac wordt indrukwekkend nog indrukwekkender.

Je iPad is uitgerust met handige apps voor de dingen die je dagelijks doet. En de App Store bevat nog eens een miljoen apps die speciaal zijn gemaakt voor het grote Retina-display van iPad. Dus wat je ook wilt gaan doen, zeker weten dat er een iPad‑app voor te krijgen is.