iPad accessoires

Huurt u iPads via Rentfactory en wilt u daarbij accessoires?  Het volgende hebben wij voor u in voorraad voor de verhuur. Mocht het product waar u naar op zoek bent niet op deze website voorkomen dan horen wij dit graag en informeren u hierover.

iPad VGA adapters

ipad vga adapter hurenSluit de Apple VGA adapter aan op de dockaansluiting van de iPad en op de VGA-aansluiting van de projector, beeldscherm of VGA-Televisie. Zo kunt u apps, presentaties, websites tot maximaal 1080p HD tonen op groot beeld. Ideaal tijdens beurzen, tentoonstellingen of bij het geven van presentaties.

iPad HDMI adapter

ipad hdmi adapter hurenVia de Apple HDMI adapter kun je vanaf je iPad foto’s, diavoorstellingen, video’s en films laten zien op een HD-TV of HDMI-scherm.
Heel handig als u aan meer personen iets wilt laten zien vanaf uw iPad.

Kensington Lock / MacLock

kensington lock maclock hurenDit product bestaat uit een hoes met kabel en slot. Heel handig voor uw iPads wanneer u in een publieke ruimte iets wilt presenteren: het beschermt uw iPads tegen diefstal. Aan het slot zit een staalkabel met een lus zodat de iPad op een geschikte plaats veilig kan worden verankerd.

 

Vandaag nog een offerte voor iPad accessoires?

Huurperiode van t/m