Computer lease

Computer lease / ICT Leasing

Flexibel: De eisen die aan ICT equipment worden gesteld, veranderen voortdurend. computer lease of ict leasingTechnologische ontwikkelingen gaan snel. Steeds komt er nieuwe hardware op de markt, met nog meer mogelijkheden, waardoor efficiënter werken mogelijk is. De vooruitstrevende upgrade- en wisselprogramma’s van Rentfactory Computer Lease programma maken het mogelijk om op deze ontwikkelingen in te spelen.

Full-service:   Als u kiest voor full-service lease dan kiest u voor zekerheid. U laat het totale beheer van uw hardware over aan Rentfactory. Rentfactory besteedt de on-site sevice uit aan de service-provider van uw keuze of aan één van de third party maintenance organisaties waarmee wij samenwerken.

Financieel:  
ICT apparatuur is in feite niet meer dan, maar wel essentieel, Computer leasegereedschap. Beschikbare financiële middelen wilt u liever gebruiken   voor uw kern-activiteiten. Rentfactory geeft u de beschikking over de automatisering die u nodig hebt, zonder dat u behoeft te investeren.

Uw   keuze:
Als gebruiker bepaalt ú welke apparatuur ingezet gaat worden. U kiest merk en configuratie. En ú bepaalt wie de apparatuur levert. Maar u kunt dit desgewenst ook aan Rentfactory overlaten.

Specialisatie:   Rentfactory verhuurt- en least uitsluitend ICT apparatuur en ICT gerelateerde projecten. U profiteert van deze specialisatie. Rentfactory reageert op uw wisselende behoeften. Rentfactory kent als geen ander de markt van gebruikte computer-apparatuur. Systemen wisselen binnen een lease-of huurconstructie of inruilprojecten: de marktkennis van Rentfactory garandeert uw flexibiliteit.Neemt u contact met ons op voor advies of een maatwerk-offerte.

Hardware als een Service HAAS

Dit is het werkelijke denken en werken als een oplossing. De basis ligt dan niet op hardwarenivo maar duidelijk op de oplossing. Dat daar een stuk hardware uitkomt is duidelijk

Ben u geinteresserd? 

Huurperiode van t/m