iPhone X huren bij Rentfactory

Den Haag
14 september 2018

iPhone X huren na aankondiging en eind oktober te huur bij Rentfactory.

Hieronder het bericht uit de Telegraaf van Rob Goossens.

Liefst zeven nieuwe producten moeten ervoor zorgen dat Apple dit jaar opnieuw zijn eigen verkooprecords gaat verbreken. Het meest in het oog springend is de iPhone X, het nieuwe vlaggenschip van de Amerikaanse technologiegigant.

 Al vooraf ging alle aandacht uit naar wat beloofde de duurste massa-telefoon van het moment te worden. De grote vraag was: slaagt Apple er, net als tien jaar geleden bij de eerste iPhone, in om consumenten in rijen voor de Apple Store te laten samendrommen?
iPhone X huren bij Rentfactory

Sinds 2014 had Apple het ontwerp van zijn telefoons geen noemenswaardige updates gegeven, maar met de iPhone X komt er eindelijk weer een nieuw ontwerp. Het oled-scherm beslaat dat de gehele voorkant, en aan de andere kant valt de glazen behuizing op die draadloos opladen mogelijk moet gaan maken.

Inwendig krijgt de telefoon een forse upgrade, maar dat zal voor veel gebruikers niet de belangrijkste reden zijn om het toestel te kopen. Wel de moeite van het vermelden waard: de telefoon kan niet alleen via gezichtsherkenning ontgrendeld worden, ook wordt die technologie gebruikt om emoji’s de gezichtsuitdrukkingen van de gebruiker te geven.

Daarmee omarmt Apple als een van de laatste tech-bedrijven de Snapchat-revolutie. Snapchat werd razend populair onder jonge gebruikers door zijn functies om grapjes uit te halen met bewegend beeld, zoals het toevoegen van hondenoren of regenboogkots.

Over de prijs van de X, in Nederland vanaf liefst €1159, is vermoedelijk het laatste woord nog niet gesproken. In augustus gaf ceo Tim Cook van Apple al aan dat uit de verkopen blijkt dat er ruimte is voor een prijzige telefoon.

Door het prijskaartje op te voeren, kan Apple baanbrekende functionaliteit toevoegen zonder de prijs van de basismodellen te verhogen. Maar bij veel consumenten zal dit tot een lichte hartverzakking leiden. Ook de – eveneens nieuwe – iPhone 8 (€809) en iPhone 8 Plus (€919) zijn niet goedkoop. Mogelijk wordt het bestaande budgetmodel, de iPhone SE, €50 goedkoper.

Naast de telefoons bracht Apple ook een nieuwe Apple Watch uit, die een variant kent met ingebouwde eSIM. Als Nederlandse telecomaanbieders deze gaan ondersteunen, kan de Watch hierdoor gebruikt worden om te bellen of streamen zonder dat er een telefoon in de buurt is. Ook de Apple TV kreeg een noodzakelijke update en gaat Ultra High Definition ondersteunen.

Met draadloos opladen zet Apple een nieuwe stap richting een draadloze wereld. Hoewel de concurrentie dit al ondersteunde, kon vooralsnog alleen de Apple Watch opgeladen worden. Daar komen nu alle nieuwe iPhones en het doosje van de Airpods, de draadloze oordopjes, bij.

iPhone X huren? kijk binnenkort op de site: http://www.rentfactory.nl/iphone-huren/

Klik hier voor alle specs.

Reacties zijn gesloten.