Tablets huren bij Rentfactory

Tablets huren

Tablets huren bij Rentfactory. Bent iPad huren Rentfactory Den Haagu op zoek naar tablets omdat u tijdelijk een project of event hebt waar u tablets bij nodig hebt? Dan tablets huren bij Rentfactory waardoor u verzekerd bent van de beste service tegen gegarandeerd de beste prijs. Of het nu gaat om iPads, Android of Microsoft-tablets, u vindt ze allemaal bij Rentfactory verhuur. Alle modellen iPads (van iPad mini tot en met iPad Air), alle modellen Samsung Galaxy Tabs en verschillende modellen Microsoft tablets zoals bijvoorbeeld de Surface Pro.

Microsoft Surface Pro huren

Microsoft Surface Pro 3 128Gb

iPads huren bij Infotheek? Wilt u voor uw evenement een App of filmpje installeren op uw tablets? Wij kunnen dit vooraf voor u verzorgen. Toch zelf uw App installeren op de iPads, huur dan een Notesync voor h
et gelijktijdig installeren van meerdere iPads. Vraag naar al onze mogelijkheden.

Internet

Al onze tablets zijn te gebruiken via WiFi. Maar wij hebben ook iPads met of 4G zodat u, wanneer er geen WiFi beschikbaar is, met behulp van een mobiele datacard toch het internet op kunt. iPads en tablets zijn te huur vanaf één dag tot 3 jaar. Deze kunt u vervolgens ook overnemen tegen scherpe prijzen. Het is mogelijk om zowel grote als kleine aantallen tablets of ipads te huren.

Galaxy Tablet huren

Samsung Galaxy Tab 2 P5110 WiFi only

Bekijk ook ons assortiment tablet-toebehoren zodat u een idee krijgt van de verdere mogelijkheden voor de tablet op het gebied van floorstands, tafelstand of secureback.
Tablets huren bij Rentfactory is buitengewoon slim: de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Alle mogelijke taberts huren bij Rentfactory Den Haag. De meest gehuurde tablets zijn de iPads van Apple. Klik hier op de link naar de iPad verhuur pagina

Rentfactory offerte aanvraag

Vraag een offerte aan met het onderstaande formulier:

Offerte Formulier

Huurperiode van t/m